Reteta este asa de simpla ca pana si un copil o poate face, dar nu e recomandabil daca nu au depasit 12 ani, ca se pot rani de la ardei iute.
Prima data faceti piersicile, care ar trebui sa stea 2 saptamani. Merge si doar doua zile, in lipsa de timp. Toate componentele se dau in clocot si intre timp se curata piersicile si se decojesc, se taie felii, se pun in sirop si se mai fierb pana sunt inca putin tari. Se pun intr-un borcan curat si se lasa la rece cam 2 saptamani.
Se cresteaza feliile de piept de porc si se freaca cu sare grunjoasa si piper si apoi in crapaturi se impaneaza cu ardei iute si ramurele de cimbru, se adauga vin, se acopera cu folie si se lasa la cuptor o ora la 200 de grade, se ridica folia, se scade temperatura la 180 si se lasa la rumenit. Se adauga zeama de la piersicile murate si se pensuleaza cu zeama din tava si se lasa la cuptor inca o ora si ceva, pana se rumeneste frumos. Apoi se iau piersicile murate si se scurg de zeama si se asambleaza farfuria.
Pieptul de porc picant se serveste alaturi de piersici murate si salata verde.
Reteta de piept de porc picant cu piersici murate a fost propusa pe forumul Culinar.ro de little coffee.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post