Pieptul de pasare se taie felii, care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in patru pe lungime. Feliile de piept
Pieptul de pasare se taie felii, care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in patru pe lungime. Feliile de piept se trec prin faina si se prajesc pe rand in unt, dupa care se scot si se pun intr-un vas, se acopera cu capac si se inabusa. In untul ramas se calesc andivele, iar dupa ce s-au inmuiat, se adauga carnea. Se pune smantana, sare si cateva linguri de supa de oase sau de carne. Se mai lasa la inabusit 10-20 de minute.
Mancarea se serevste calda.
Alteretete culinare:
Curcan umplut
Muschi de porc la cuptor
Rulada de porc
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post