Piept de pasare cu andive

Pieptul de pasare se taie felii, care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in patru pe lungime. Feliile de piept

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr piept de pasare
  • 100 gr unt
  • 500 gr andive
  • 100 gr smantana
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de pasare se taie felii, care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in patru pe lungime. Feliile de piept se trec prin faina si se prajesc pe rand in unt, dupa care se scot si se pun intr-un vas, se acopera cu capac si se inabusa. In untul ramas se calesc andivele, iar dupa ce s-au inmuiat, se adauga carnea. Se pune smantana, sare si cateva linguri de supa de oase sau de carne. Se mai lasa la inabusit 10-20 de minute.
Mancarea se serevste calda.

Alteretete culinare:

Curcan umplut

Muschi de porc la cuptor

Rulada de porc

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors