Condimenta pieptrul cu sare, piper, cimbru, rozmarin. Maruntaiele de miel le pun la fiert in apa cu sare. Ficatul il punem mai tarziu, taiat din cutit
Condimenta pieptrul cu sare, piper, cimbru, rozmarin. Maruntaiele de miel le pun la fiert in apa cu sare. Ficatul il punem mai tarziu, taiat din cutit.
Restulo de maruntaie se dau prin masina de tocat, adaugam mararul, patrunjelul tocate marunt, 3 oua, si cepele (verde, uscata)., inabusita in prealbil. Amestecam pt a omogeniza
Punem comopozitia pe pieptul de miel, cele 3 oua fierte taiate marunt, maslinele, morcovul fiert taiat bastonase. Ruleaza dinspre varf spre latura opusa.
Prindem cu scobitori la capete, apoi legam cu sfoara.
Punem in tava cu ulei su untura si dam la cuptor vreo 40 de minute.
Serveste rece
Alte retete de Pasti
Friptura de miel coroana
Drob
Ciorba de miel
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post