Piept de miel umplut

Condimenta pieptrul cu sare, piper, cimbru, rozmarin. Maruntaiele de miel le pun la fiert in apa cu sare. Ficatul il punem mai tarziu, taiat din cutit

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de miel
  • 1 inima de miel
  • ficat
  • plamani
  • 3-4 ficatei de pui
  • 6 oua
  • 300g masline maruntite
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de ceapa verde
  • untura
  • 1 ceapa uscata mica
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin

Mod de preparare

Condimenta pieptrul cu sare, piper, cimbru, rozmarin. Maruntaiele de miel le pun la fiert in apa cu sare. Ficatul il punem mai tarziu, taiat din cutit.

Restulo de maruntaie se dau prin masina de tocat, adaugam mararul, patrunjelul tocate marunt, 3 oua, si cepele (verde, uscata)., inabusita in prealbil. Amestecam pt a omogeniza

Punem comopozitia pe pieptul de miel, cele 3 oua fierte taiate marunt, maslinele, morcovul fiert taiat bastonase. Ruleaza dinspre varf spre latura opusa.

Prindem cu scobitori la capete, apoi legam cu sfoara.

Punem in tava cu ulei su untura si dam la cuptor vreo 40 de minute.
Serveste rece

Alte retete de Pasti

Friptura de miel coroana

Drob

Ciorba de miel

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors