Se cresteaza carnea in forma de romburi, apoi se sareaza si se pipereaza. Se prajesc in unt, pe ambele parti, apoi se asaza pe gratarul cuptorului, cu
Se cresteaza carnea in forma de romburi, apoi se sareaza si se pipereaza. Se prajesc in unt, pe ambele parti, apoi se asaza pe gratarul cuptorului, cu o tava dedesubt, sa se scurga grasimea. Dupa ce s-a copt carnea, se infasoara in folie de aluminiu si se pastreaza la cald, in cuptor. Se scurge grasimea, iar sosul se stinge cu putin vin si se pune la fiert. Se adauga mierea, morcovii si se acopera vasul, lasand sa fiarba inabusit 10 minute. Se inglobeaza untul, apoi se condimenteaza. Se scoate carnea din folie, se taie felii si se serveste cu morcovii si sosul.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Friptura de vita la cuptor
Reteta e dintr-o Carticica Practica cu preparate de post.
Drob de soia cu ciuperci