1.Din oasele de pe pulpele de fazan preparam un sos. Se fierb pana scade lichidul la jumatate. Se taie marginile feliilor de ficat si le punem deopart
1.Din oasele de pe pulpele de fazan preparam un sos. Se fierb pana scade lichidul la jumatate. Se taie marginile feliilor de ficat si le punem deoparte. Inainte de a servi preparatul, aceste bucati se transforma in piure si se amesteca cu sosul si 3 boabe de ienupar, dar nu se fierbe.
2. Se fierbe cartofii pentru piure. Varza se curata si se fierbe impreuna cu soricul si chimenul, in kukta, timp de 20 minute. Apoi se pune in blender si se transforma in pireu. Cand pireul de cartofi este gata, se amesteca cu pireul de varza, cu nucsoara dupa gust si se sareaza.
3.Carnea de pe pulpele de fazan se trece prin masina de tocat impreuna cu boabe de ienupar. Se sareaza, pipereaza si se amesteca bine. Se adauga ciupercile. Se imparte compozitia in patru. .Pe patru folii unse cu ulei punem compozitia in grosime de 3mm. Peste se aranjeaza pieptii de pui, sarati si piperati. Peste pieptii de pui se pune foi de spanac, oparite foarte putin in apa clocotita si feliile de ficat de gasca. Se ruleaza cele 4 mici rulade si se inveleste pe fiecare in foile de spanac ramase si prapure de porc. Intr-o tigaie fierbinte, se frige ruladele pe toate partile pana cand se rumeneste prapurele de porc.
4.Dupa 12 minute de fript, se ia de pe foc si se pune in cuptorul preincalzit ,la 60*C, si se frige pana carnea este patrunsa.
La servire, pe farfurie se pune, mai intai, sosul, apoi pireul de cartofi cu varza si peste se aseaza ruladele taiate felii mai grosute. Se serveste un vin alb sec.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios