Din pieptul de curcan se taie 4 felii deschise, partile care pica se macina. Chifla umezita, ou, pireu de castane si condimente se amesteca cu carnea
Din pieptul de curcan se taie 4 felii deschise, partile care pica se macina. Chifla umezita, ou, pireu de castane si condimente se amesteca cu carnea macinata. Feliile deschise se bat usor cu batatorul, se ung cu ou, se presara cu sare si piper. Umplutura obtinuta se formeaza in bastonase si se aseaza pe feliile de piept de curcan. Se ruleaza si se impacheteaza strans in alufolie. Se pune in tava si se adauga un pic de apa. In cuptor se abureste pana e gata, dupa care se despacheteaza. Rulada umpluta aburita se trece prin faina, ou si pesmet si se frige in ulei fierbinte.
Ca si garnitura se poate servi cu orez brun. Orezul, ca si pastele, se fierbe in apa sarata. Se strecoara. Se toarna intr-o forma unsa cu ulei si se rastoarna pe o tava de servit. Se orneaza cu felii de ananas copt, piersici si felii de portocale, cu condimente proaspete.
Alte retete mancaruri recomandate
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post