Piept de curcan, miere, mustar dijon si boabe de mustar

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de curcan – 600 g
  • miere – 2 lingurite
  • mustar Dijon – 4 lingurite
  • boabe de mustar – 1 lingura
  • fresh de lime – 23 linguri

Mod de preparare

• curata si taie bucatile de curcan pe jumatate, pe lungime
• pune-le in caserola de marinare rapida FoodSaver si adauga mierea, boabele de mustar, fresh-ul de lime si mustarul Dijon
• amesteca bine si pune capacul
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• incinge apoi grill-ul si gateste bucatile pe fiecare parte.

Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors