Piept de curcan cu zarzavat in aspic

Pieptul de curcan cu zarzavat in aspic este o mancare cu carne deosebita si delicioasa si se poate servi ca gustare la mese festive. Aceasta reteta este usor de preparat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept de curcan fiert
  • morcov
  • telina
  • patrunjel
  • brocolli
  • gogosari
  • jumatati de ou
  • masline
  • doi catei de usturoi
  • gelatina.

Mod de preparare

Pieptul de curcan cu zarzavat in aspic este o mancare cu carne deosebita si delicioasa si se poate servi ca gustare la mese festive. Aceasta reteta este usor de preparat. Pentru aceasta toate se fierb in apa cu putina sare si delicat. Se adauga fasii de gogosar murat, oua de prepelita si masline. Se captuseste o tava de chec cu folie de staniol, apoi se aseaza carnea de curcan, fasiile de morcov si patrunjel, gogosari, jumatati de ou, brocolli, telina, masline, doi catei de usturoi taiati feliute, dupa care turnam zeama in care a fiert zarzavatul, amestecata cu gelatina. Acoperim cu folie si dam la rece timp de trei pana la patru ore.


Pieptul de curcan cu zarzavat in aspic se poate servi ca gustare la mese festive.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala