Pieptul de curcan cu zarzavat in aspic este o mancare cu carne deosebita si delicioasa si se poate servi ca gustare la mese festive. Aceasta reteta este usor de preparat.
Pieptul de curcan cu zarzavat in aspic este o mancare cu carne deosebita si delicioasa si se poate servi ca gustare la mese festive. Aceasta reteta este usor de preparat. Pentru aceasta toate se fierb in apa cu putina sare si delicat. Se adauga fasii de gogosar murat, oua de prepelita si masline. Se captuseste o tava de chec cu folie de staniol, apoi se aseaza carnea de curcan, fasiile de morcov si patrunjel, gogosari, jumatati de ou, brocolli, telina, masline, doi catei de usturoi taiati feliute, dupa care turnam zeama in care a fiert zarzavatul, amestecata cu gelatina. Acoperim cu folie si dam la rece timp de trei pana la patru ore.
Pieptul de curcan cu zarzavat in aspic se poate servi ca gustare la mese festive.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post