Piept de curcan cu mozzarella si porumb

Indoim frunzele porumbului, il spalam si il fierbem 10 minute in apa sarata. Amestecam usturoiul curatat si pisat cu pasta de ardei si uleiul de masl

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 buc porumb
  • Sare
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingura ulei de masline
  • Pentru carne:
  • 4 felii de piept de curcan
  • piper proaspat macinat
  • 125 g mozzarella feliata
  • 8 frunze de busuioc
  • 4-4 linguri ulei de masline
  • kethup

Mod de preparare

Indoim frunzele porumbului, il spalam si il fierbem 10 minute in apa sarata.

Amestecam usturoiul curatat si pisat cu pasta de ardei si uleiul de masline.

Condimentam cu sare. Condimentam carnea cu sare si piper si ungem fiecare felie cu o lingura de ketchup.

Punem deasupra o felie de mozzarella si 2-2 frunze de busuioc.

Indoim feliile de carne si le prindem cu o scobitoare.

Le ungem cu ulei de masline si le prajim pe ambele parti cate 15 minute pe gratar.

Strecuram porumbul, il ungem cu uleiul condimentat si il punem pe gratar 3-5 minute. Prajim porumbul 5 minute pe marginea gratarului impreuna cu carnea.
Servim cu baghete proaspete unde cu unt cu condimente.

Alte retete romanesti recomandate

Pui cuptor

Placinta cu spanac si carne pui

Pui ciuperci

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala