Indoim frunzele porumbului, il spalam si il fierbem 10 minute in apa sarata. Amestecam usturoiul curatat si pisat cu pasta de ardei si uleiul de masl
Indoim frunzele porumbului, il spalam si il fierbem 10 minute in apa sarata.
Amestecam usturoiul curatat si pisat cu pasta de ardei si uleiul de masline.
Condimentam cu sare. Condimentam carnea cu sare si piper si ungem fiecare felie cu o lingura de ketchup.
Punem deasupra o felie de mozzarella si 2-2 frunze de busuioc.
Indoim feliile de carne si le prindem cu o scobitoare.
Le ungem cu ulei de masline si le prajim pe ambele parti cate 15 minute pe gratar.
Strecuram porumbul, il ungem cu uleiul condimentat si il punem pe gratar 3-5 minute. Prajim porumbul 5 minute pe marginea gratarului impreuna cu carnea.
Servim cu baghete proaspete unde cu unt cu condimente.
Alte retete romanesti recomandate
Pui cuptor
Placinta cu spanac si carne pui
Pui ciuperci
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala