Pieptul de curcan se taie felii subtiri. Feliile de carne se presara cu sare si piper. Se prajesc si pe o parte si pe alta in putin unt, pana capata o
Pieptul de curcan se taie felii subtiri. Feliile de carne se presara cu sare si piper. Se prajesc si pe o parte si pe alta in putin unt, pana capata o culoare rosiatica. Taiem felii rosiile si mozzarella. Intr-un vas Jena uns cu unt, asezam feliile de carne, peste care punem rosiile si mozzarella. Adaugam sare si piper, presaram patrunjelul tocat marunt si parmezanul ras. Deasupra presaram bucarele de unt si coacem in cuptorul incalzit la 230 grade, timp de 15-20 minute.
Alte retete
Pui la cuptor
Pui cu ciuperci
Supa de pui
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post