Cuptorul se incinge la 200 grade. Se spala carnea, se sterge. Se presara cu amestecul de condimente. Se prajeste pieptul, cu partea cu pielea in conta
Cuptorul se incinge la 200 grade. Se spala carnea, se sterge. Se presara cu amestecul de condimente. Se prajeste pieptul, cu partea cu pielea in contact cu tigaia.se intoarce si se mai prajeste 3 min. Se asaza intr-o forma de sufleu, cu partea cu pielea in sus. Zeama de la prajit se stinge cu supa de pasare si se mai lasa sa fiarba 5 min. Se aduga condimentul picant si afinele si se da la fiert. Se adauga la friptura si se coc 30 de minute. Se taie in doua perele si se scot semintele. Se calesc in unt 5 min. Se adauga zahar. Carnea se tine la cald. Se toarna sosul intr-o craticioara, se adauga vin si se da in fiert. Se condimenteaza cu sare si piper si se serveste cu pere si carne.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post