Carnea tocata, ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc in doua linguri de ulei de masline. Se adauga chile verde sau conservat taiat marunt, sosul
Carnea tocata, ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc in doua linguri de ulei de masline.
Se adauga chile verde sau conservat taiat marunt, sosul de rosii, vinul, stafidele si maslinele taiate felioare, cimbrul, piperul si se lasa la foc mic pana se absoarbe vinul si mancarea are consistenta, cca 20/25 min.
Prima operatie de calire a carnii cu ceapa, usturoiul, ardeiul este foarte importanta si aici puteti rumeni bine ingredientele, deci acordati acestei operatii 15-20 de min.
Se serveste cald cu orez alb fiert in apa cu sare la care se adauga o lingura ulei.
Pofta buna!
Reteta Picadillo a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete de specialitati cubaneze gasiti aici:
Costite la gratar in sos,
Banane in aluat,
Porc cu usturoi
Am facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficatei