Perisoarele bunicii

Se framanta carnea tocata cu condimentele si faina, adaugand gradat laptele. Din pasta obtinuta se formeaza galuste, dupa care le rumenim putin in un

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ½ kg carne tocata
  • 1
  • 5 lingurite sare
  • ¼ lingurite piper
  • ¼ lingurite nucsoara
  • Un varf de cutit de ghimbir
  • 2
  • 5 linguri faina
  • 200 ml lapte

Mod de preparare

Se framanta carnea tocata cu condimentele si faina, adaugand gradat laptele. Din pasta obtinuta se formeaza galuste, dupa care le rumenim putin in unt, iar apoi se fierb intr-o oala aprox. 10 minute, pana se inmoi.

Alte retete recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors