Carnea tocata se amesteca cu ceapa taiata marunt, cu oua, pesmet, patrunjel, se condimenteaza cu sare si piper, se plamadeste bine si se formeaza peri
Carnea tocata se amesteca cu ceapa taiata marunt, cu oua, pesmet, patrunjel, se condimenteaza cu sare si piper, se plamadeste bine si se formeaza perisoare cu diametrul de aprox. 3 cm. Se pune ulei la incins, perisoarele se prajesc pana capata o culoare maronie si se pun deoparte. La uleiul ramas in tigaie se adauga faina si praful curry, se toarna vinul si putina apa, se dizolva cubuletul de legume, se amesteca bine si se fierbe. Se adauga si perisoarele si se lasa sa mai fiarba aprox. 15-20 minute. La final se adauga smantana si se condimenteaza dupa gust.
Alte retete culinare recomandate
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Musaca de vinete
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala