Coaceti ardeii la cuptor sau pe o tabla pusa pe flacara aragazului. Presarati-i cu sare si puneti-i intr-o punga de plastic pentru 15 minute, apoi cur
Coaceti ardeii la cuptor sau pe o tabla pusa pe flacara aragazului. Presarati-i cu sare si puneti-i intr-o punga de plastic pentru 15 minute, apoi curatati-i de pielite. Treceti carnea de vita prin masina de tocat cu sita fina, de doua ori. Fierbeti orezul ales si spalat, apoi scurgeti-l de apa. Amestecati carnea tocata cu untul, orezul fiert si racit, ouale batute putin, sare si piper. Din acest amestec formati perisoare cu mainile umezite. Puneti perisoarele intr-o tava. Peste ele adaugati rosiile taiate in cubulete dupa ce au fost oparite si curatate de pielite. Taiati ardeii copti in fasii si presarati fasiile peste ingredientele din tava. Puneti tava la cuptor pentru 30 - 45 de minute, pana cand perisoarele sunt moi.
Se servesc calde.
Alte retete recomandate:
Tocanita de carne de vita cu cartofi
Mancare de pui cu legume si oua fierte
Cartofi la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post