Perisoare de carne cu sfecla

Se coace sfecla in cuptor. Separat, se toaca carnea, apoi se amesteca impreuna cu orezul, galbenusul, albusul batut spuma si condimentele dupa plac.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr piept de pui
  • 1 lingura orez
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura hrean
  • 1 sfecla
  • 1 lingura ulei
  • 2 l supa de legume
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se coace sfecla in cuptor. Separat, se toaca carnea, apoi se amesteca impreuna cu orezul, galbenusul, albusul batut spuma si condimentele dupa plac. Se formeaza mici perisoare care se fierb in supa de legume, la foc mic. Se curata sfecla coapta si se taie cubulete. Se amesteca apoi cu chimenul si cu uleiu.


Perisoarele se servesc stropite cu smantana, amestecata cu hreanul si sfecla.

Alte retete culinare:

Legume la cuptor Friptura de vita la cuptor Placinta cu dovleac

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors