Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si piinea inmuiata in apa si bine stoarsa. Se adauga in tocatura oul intreg sau 2 albusuri ram
Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si piinea inmuiata in apa si bine stoarsa. Se adauga in tocatura oul intreg sau 2 albusuri ramase, faina, se potriveste de sare, se pun piper, patrunjel si marar tocat si se omogenizeaza amestecul cu o lingura. Intr-o cratita, se caleste ceapa cu putin ulei, se stinge cu o cana ( ¼ l ) de apa si cind clocoteste din nou, se pun la fiert perisoarele mici, rotunde, date cu putina faina. Se lasa la foc mic 25 minute sa clocoteasca in vas acoperit. Se freaca smintina cu faina, se dilueaza cu putina apa rece si se toarna peste sosul din vas. Se lasa sa se ingroase potrivit sosul si se presara patrunjel si marar verde.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios