Din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura incinsa. Se scot intr-o cratita. Sep
Din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura incinsa. Se scot intr-o cratita. Separat se face un rintas din untura sau ulei, faina si stins cu lapte fierbinte. Se adauga 1/2 din cantitatea de smintina cite putin si amestecind mereu. Se presara putina boia pentru culoare si se lasa sa scada putin. Se toarna sosul peste perisoare si se pune cratita sa fiarba descoperit. Se potriveste de sare.
Inainte de a se servi se adauga si restul de smintina si se presara verdeata tocata
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios