Mararul si una din cepe se taie si se pun la fiert (cine vrea poate sa le caleasca putin inainte). Carnea se amesteca cu restul de ceapa tocata, cu ou
Mararul si una din cepe se taie si se pun la fiert (cine vrea poate sa le caleasca putin inainte).
Carnea se amesteca cu restul de ceapa tocata, cu ouale, putina faina, sare dupa gust. Se fac perisoare mai mari.
Se pun peste marar si se fierb.
Lingura ramasa de faina se desface in putin sos in care au fiert perisoarele si se toarna inapoi in cratita (pentru a ingrosa sosul).
Se da cratita la cuptor pentru 15-20 min, cat sa mai scada sosul si sa se rumeneasca deasupra.
Se servesc cu smantana
Pofta buna!
Reteta Perisoare cu marar a fost propusa de ralesu pe forum culinar.ro
Alte retete cu perisoare gasiti aici:
Ciorba de perisoare cu varza murata si marar,
Perisoare cu verdeata,
Perisoare cu sos de smintina si ceapa
Daca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"
Sandvis dulce pentru pauza de relaxare