Perisoare cu ficatei

Se spala ficateii, se taie cubulete, si, impreuna cu ouale, se amesteca cu carnea tocata. Se condimenteaza cu sare, piper, usturoi zdrobit si maghiran

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de porc
  • 500 g ficatei de pasare
  • 200 g pesmet
  • 3 oua
  • ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • maghiran

Mod de preparare

Se spala ficateii, se taie cubulete, si, impreuna cu ouale, se amesteca cu carnea tocata. Se condimenteaza cu sare, piper, usturoi zdrobit si maghiran, si se adauga pesmet cat cuprinde. Se formeaza chiftelute care se dau prin pesmet. Se prajesc in ulei pe toate partile.
Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Dovlecei umpluti

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors