Pentru perisoare cu carne de vita si porc cu verdeata ceapa se curata, se spala, se taie felii si se inabusa in untura. Mararul si patrunjelul verde se spala.
Pentru perisoare cu carne de vita si porc cu verdeata ceapa se curata, se spala, se taie felii si se inabusa in untura. Mararul si patrunjelul verde se spala; jumatate se taie marunt, restul se taie mare. Tarhonul se spala, se taie mai mare si se opareste. Painea se taie felii, se inmoaie in apa si se stoarce bine. Carnea se spala, se taie bucati, se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si painea. Oul se spala sub jet de apa rece. Carnea tocata se amesteca cu ou, jumatate din marar, patrunjel taiat marunt si sare. Compozitia obtinuta se imparte in bucati si se formeaza perisoare care se rotunjesc si se trec prin restul de marar si patrunjel verde taiat marunt. Perisoarele obtinute se fierb in sosul brun cca 15 minute, la foc moderat. in timpul fierberii se mai adauga apa fiarta. 5 minute inainte de sfarsitul fierberii s toarna vinul si se presara tarhon, patrunjel si marar (se taie mai mare).
Perisoarele cu carne de vita si porc cu verdeata se serveste cald, cu iaurt deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post