Pastrama cu legume sote

Se taie pastrama in felii si se presara cu un amestec de piper, boia si cimbru. Se unge gratarul cu ulei si se frige carnea. Se spala conopida, se des

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g pastrama de porc
  • 300 g pastrama de oaie
  • o conopida mica
  • 2 morcovi
  • 200g mazare
  • 200 g fasole verde
  • 3 cartofi
  • 3 ardei grasi
  • 200 g boabe de porumb din conserva
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • piper
  • zahar
  • cimbru
  • boia iute

Mod de preparare

Se taie pastrama in felii si se presara cu un amestec de piper, boia si cimbru. Se unge gratarul cu ulei si se frige carnea.

Se spala conopida, se desface in buchetele cat mai mici si se fierbe, adaugandu-se un praf de sare in apa. Morcovii si cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb. Fasolea se rupe in bucatele si se fierbe impreuna cu mazarea. Se spala ardeii, se curata si se taie in bucatele. Se incinge untul si se calesc ardeii. Se adauga mazarea, fasolea, buchetelele de conopida, cartofii si morcovii si la sfarsit boabele de porumb. Se tin cateva minute pe foc, amestecand cu grija. Se serveste pastrama cu garnitura de legume sote.
Alte retete mancare recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala