Parjoale moldovenesti gustoase

Parjoalele moldovenesti se servesc cu piure de cartofi si varza calita. Sunt usor de pregatit.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de porc tocata
  • 500 g carne de vita tocata
  • 2 cepe
  • 4 oua
  • 200 g franzela
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • marar
  • 3 catei de usturoi
  • 200 g cascaval
  • 100 g unt
  • boia

Mod de preparare

Parjoalele moldovenesti gustoase se pregatesc usor. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne calim ceapa in unt, iar franzela o inmuiem  si o scurgem. Amestecam toate ingredientele ca sa iasa o pasta omogena din care facem parjoale ovale pe care le umplem cu bastonase din cascaval si unt, apoi le prajim. Langa bastonasul din branza, se poate baga o fasie de morcov fiert.


Parjoalele moldovenesti gustoase se servesc cu piure de cartofi si varza calita.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala