Papricas simplu de pui

Pentru papricas simplu de pui se taie puiul bucati, se rumeneste intr-o tigaie cu putina untura. Se prajeste separat in untura ceapa rasa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pui mijlocii
  • 2 cepe
  • 1 lingura untura
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita paprica.

Mod de preparare

Pentru papricas simplu de pui se taie puiul bucati, se rumeneste intr-o tigaie cu putina untura. Se prajeste separat in untura ceapa rasa, se adauga faina si o lingurita de paprica sau boia de ardei. Se stinge cu o ceasca de apa. Se face un sos potrivit de gros, in care se asaza bucatile rumenite de pui. Se da la cuptor o jumatate de ora.


Papricasul simplu de pui se serveste cu galuste de faina.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

Am rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide