Papricas din carne cu boia

Se taie carnea in cuburi potrivite. Se caleste ceapa in ulei pina se aureste frumos apoi se pune carnea sa fiarba. Cind carnea este fiarta se pune ust

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 gr. carne
  • 2 buc. cepe mari
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • 100 ml ulei
  • boia sau pasta de ardei
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se taie carnea in cuburi potrivite. Se caleste ceapa in ulei pina se aureste frumos apoi se pune carnea sa fiarba. Cind carnea este fiarta se pune usturoiul tocat si patrunjelul verde, un virf de cutit de piper si apa sa se formeze un sos mai subtire. Nu se leaga cu faina.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita cu vinete

O tocanita simplu de preparat si gustoasa.

Tocanita cu vinete
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide