Papricas de vitel

Pentru papricas de vitel se pune carnea sa se prajeasca cu ceapa taiata felii subtiri. Cand ceapa s-a ingalbenit, se adauga boia de ardei, bulionul subtiat cu apa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 3 cepe mijlocii
  • 2 ardei grasi
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1/2 lingura bulion
  • 2 linguri untura
  • sare
  • Pentru galuste:
  • 1 lingura unt sau
  • untura
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura apa
  • sare.

Mod de preparare

Pentru papricas de vitel se pune carnea sa se prajeasca cu ceapa taiata felii subtiri.  Cand ceapa s-a  ingalbenit, se adauga boia de ardei, bulionul subtiat cu apa si cei doi ardei grasi. Se pune zeama de carne sau apa, atat cat sa acopere carnea. Se da la cuptor sa fiarba acoperit.


Papricasul de vitel se serveste cu galuste de faina.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors