Papricas de pui picant cu masline

Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat , Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa putin la fiert, Peste cele t

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui (ce are fiecare prin casa)
  • 3 cepe potrivite
  • 2-3 linguri de chili
  • 2-3 linguri de bulion
  • o capatana usturoi
  • masline 150-200g
  • delikat
  • patrunjel tocat marunt
  • Ingrendiente pentru galusti:
  • 3 oua
  • o lingura sare
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ,

Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa putin la fiert, Peste cele trei oua se adauga un praf de sare si apoi faina cat sa devina o compozitie mai consistenta, nu trebuie sa fie nici prea moale si nici prea tare, trebuie sa fie ca o smantana un pic mai groasa,Se adauga cateva lingurite de chili pentru cine il vrea mai picant, si cateva linguri de bulion, ii da un gust mai bun, o aroma mai buna.

Se adauga cu lingura din compozitia de galusti, in papricasul care fierbe.Maslinele se oparesc 3 minute in apa clocotita. Se adauga si maslinele peste papricas si-l mai lasam inca 5-10 minute sa scada sosul,si punem si patrunjelul tocat.

Se serveste cu garnitura de piure de cartofi. Este foarte picant. Pofta buna.

Reteta postata de Vicky81

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala