Papricas de pui cu smintina

Se rumeneste slanina in ulei. Se adauga bucatile de pui, boiaua si o cuisoara. Se acopera cu ceapa taiata fin. Se toarna vinul si zeama de lamiie si s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • ¼ ceapa
  • 50g boia dulce
  • 1 bob cuisoase
  • 1 lamiie
  • 1 pahar cu vin
  • 50g smintina
  • 1/2 kg cartofi
  • 100 g slanina afumata
  • cimbru
  • 1 lingura ulei
  • sare

Mod de preparare

Se rumeneste slanina in ulei. Se adauga bucatile de pui, boiaua si o cuisoara. Se acopera cu ceapa taiata fin. Se toarna vinul si zeama de lamiie si se adauga cimbrul. Cind bucatile de carne s-au fragezit, se adauga smintina fara sa mai fiarba. Se asaza pe farfurie cartofii fierti si taiati, deasupra carnea si se acopera cu sosul din cratita.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Briose mic dejun

Se iau la pachet, la pachetelul vesel desigur, le preparati de seara si le aveti pe masa la prima ora a diminetii :)))) si...

Briose mic dejun
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide