Puiul se taie in bucati, care se rumenesc in unt impreuna cu ceapa tocata. Se adauga boia de ardei rosu, faina, sse stinge cu apa, se adauga sare si
Puiul se taie in bucati, care se rumenesc in unt impreuna cu ceapa tocata. Se adauga boia de ardei rosu, faina, sse stinge cu apa, se adauga sare si se pune totul la cuptor sa fiarba. Se prepara galuste din faina, 25 gr unt, 1 ou si 10 linguri apa. Se prepara un aluat moale, in care se adauga cate o lingurita de apa cu sare si se lasa la fiert. Dupa ce galustele au crescut si au fiert bine, se pun in sos si se mai lasa putin la fiert.
Se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Pastrav la cuptor
Chiftele
Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos