Papricas de miel

Punem uleiul la incins si frigem repede carnea taiata bucati. Punem ceapa si amestecam pana devine aurie. Adaugam faina, amestecam repede si acoperim

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg pulpa de miel
  • 3 cepe mijlocii
  • 1 lingurita cu faina
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 lingurita cu boia dulce
  • 1 lingura cu bulion
  • sare si piper
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • 4 lg faina

Mod de preparare

Punem uleiul la incins si frigem repede carnea taiata bucati. Punem ceapa si amestecam pana devine aurie.

Adaugam faina, amestecam repede si acoperim totul cu apa.

Lasam sa dea intr-un clocot si punem boiaua si bulionul, apoi dam cratita la cuptor.

Pregatim galustele asa:

Separam galbenusurile si batem spuma albusurile cu un praf de sare. Cand abusul e inchegat adaugam galbenusurile si faina in ploaie. Formam gasuleste si le fierbem in apa cu sare.

Cand carnea de miel a fiert adaugam o cana cu apa, lasam sa dea un clocot si punem galustele.
Servim cu iaurt

Alte retete recomandate:

Prajitura Tiramisu

Drob de pui

Miel la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors