Papricas de carnati

Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga faina si se rumeneste putin, apoi se toarna o cana de lapte rece si se a

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr carnati afumati
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 400 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga faina si se rumeneste putin, apoi se toarna o cana de lapte rece si se amesteca usor, ca sa nu se formeze cocoloase. Se adauga apoi restul de lapte, carnatii taiati felii, foaia de dafin, sare si piper dupa gust. Se lasa papricasul sa fiarba la foc potrivit, amestecand din cand in cand.


Se serveste impreuna cu mamaliguta.

Alte retete:

Cartofi la cuptor Friptura de vita la cuptor Tocanita de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors