Pachetele de miel cu verdeata

Dupa ce ati curatat leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt. Amestecati-le cu cascavalul dat pe razatoarea mare si cu oul. Puneti pe f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de miel
  • 4 legaturi de leurda
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 teline mici
  • 200 g jambon crud uscat
  • 2 capatani de usturoi
  • 4-5 fire de marin
  • 5-6 frunze de salvje
  • 5-6 fire de cimbru
  • 150 ml vin alb
  • ± sare
  • piper

Mod de preparare

Dupa ce ati curatat leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt.

Amestecati-le cu cascavalul dat pe razatoarea mare si cu oul. Puneti pe fiecare bucata de carne cate 2 linguri din amestecul de verdeturi. Infasurati fiecare bucata de carne in cate o felie de jambon.

Puneti pachetelele astfel pregatite intr-o tava, adaugati uleiul, vinul, zeama de lamaie si coaja acesteia data pe razatoarea mica si capatana de usturoi intreaga, taiata in 2 jumatati pe orizontala.

Presarati cu sare si piper si puneti tava in cuptorul

incins. Coaceti la foc potrivit pana cand se rumenesc frumos pe deasupra.
Serviti pachetelele calde cu garnitura de morcovi.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Inca o idee pentru un mic dejun reusit. Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici. Daca nu aveti...

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide