Dupa ce ati curatat leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt. Amestecati-le cu cascavalul dat pe razatoarea mare si cu oul. Puneti pe f
Dupa ce ati curatat leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt.
Amestecati-le cu cascavalul dat pe razatoarea mare si cu oul. Puneti pe fiecare bucata de carne cate 2 linguri din amestecul de verdeturi. Infasurati fiecare bucata de carne in cate o felie de jambon.
Puneti pachetelele astfel pregatite intr-o tava, adaugati uleiul, vinul, zeama de lamaie si coaja acesteia data pe razatoarea mica si capatana de usturoi intreaga, taiata in 2 jumatati pe orizontala.
Presarati cu sare si piper si puneti tava in cuptorul
incins. Coaceti la foc potrivit pana cand se rumenesc frumos pe deasupra.
Serviti pachetelele calde cu garnitura de morcovi.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post