Pachetele de miel cu verdeata

1. se curata leurda si ceapa, si se toaca marunt 2. se amesteca cu cascavalul dat prin rozatoare si cu oul 3. se pune pe fiecare bucata de carne cate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de pulpa de miel
  • 4 legaturi de leurda
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 teline mici
  • 200 gr. jambon crud uscat taiat felii subtiri
  • 2 capatani de usturoi
  • 4-5 fire de rozmarin
  • 5-6 frunze de salvie
  • 5-6 fire de cimbru
  • 2 lamai
  • 100 ml ulei
  • 150 ml vin alb
  • cascaval razuit
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

1. se curata leurda si ceapa, si se toaca marunt

2. se amesteca cu cascavalul dat prin rozatoare si cu oul

3. se pune pe fiecare bucata de carne cate 2 linguri de amestec de verdeturisi se infasoara intr-o felie de jambon

4. aceste pachetele se aseaza intr-o tava peste care se adauga amestecul facut din ulei, vin, zeama de lamaie si coaja data prin rozatoare mica, capatana de usturoi intreaga (taiata in jumatati pe orizontala)

5. se presara sarea si piperul dupa gust

6. se coace la foc potrivit pana se rumenesc frumos
Se poate servi cu garnitura de morcovi , sau dupa preferinte

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Croissante rapide

Croissante rapide
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide