Ostropel oltenesc

Se taie bucati carnea de pasare, se sareaza si se pune la prajit in ulei. Cand s-a prajit, se scoate in alt vas. In untura ramasa se prajeste zarzavat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1-2 carne de pasare
  • 100 g ulei
  • 50 g faina
  • 100 g ceapa
  • 100 g morcovi
  • 50 g bulion
  • 50 g usturoi
  • 30-40 g otet
  • sare

Mod de preparare

Se taie bucati carnea de pasare, se sareaza si se pune la prajit in ulei. Cand s-a prajit, se scoate in alt vas. In untura ramasa se prajeste zarzavatul, faina si bulionul, se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba 10-15 minute, dupa care se strecoara peste pasare si se fierbe pana se moaie carnea. Cand este gata, se adauga usturoiul taiat marunt, prajit in untura si stins cu otet.
Se serveste cu cartofi natur

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid

Andra Mihail ne surprinde astăzi cu Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid....

Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide