Pulpele se sareaza si pipereaza. In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc. Dupa ce s-au rumenit se adauga vin alb si se la
Pulpele se sareaza si pipereaza.
In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc.
Dupa ce s-au rumenit se adauga vin alb si se lasa asa pana se evapora.
Le soatem din cratita si adaugam rosii taiate cubulete mici, busuioc si sare dupa gust.
Lasam sa fiarba sosul de rosii la foc mic pana scade.
Daca-l dorit putin mai gros, puteti pune putina faina dizolvata in apa.
Cat sosul fierbe, se piseaza cativa catei de usturoi
Cand sosul e aproape facut adaugam si pulpele si usturoiul si mai lasam cateva minute pe foc.
Pofta buna!
Reteta Ostropel de pui a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Piept de pui in sos cu acordeoane de cartofi,
Pui cu sos de vin si mustar,
Pui cu rosii
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios