OSTROPEL DE PUI

Pulpele se spala, se curata si se taie in doua. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cubulete. Usturoiul se curata si se toaca marunt. Intr-o t

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • ulei 100ml
  • bulion 100gr
  • 2 rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 1 foaie dafin
  • piper 1gr
  • sare 10gr

Mod de preparare

Pulpele se spala, se curata si se taie in doua. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cubulete. Usturoiul se curata si se toaca marunt. Intr-o tava peste jumatate din cantitatea de ulei, se pun pulpele, care se presara cu putina sare si piper. Deasupra compozitiei se mai adauga 100 ml de apa si se introduce in cuptorul incins la 180-200 C, pentru circa 20 de minute. Intr-o tigaie se pune restul de ulei, bulionul si se caleste pentru cateva minute. Se adauga rosiile si se stinge cu putina apa. Cand pasta a devenit omogena, se toarna peste pulpele din tava, se pun usturoiul si foile de dafin, se adauga restul de piper si sare si se mai fierbe in cuptor pentru circa 20 de minute. Se serveste pe platou sau farfurie, sau chiar direct din tava in care s-a pregatit, de preferinta cu piure de cartofi.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare

Daca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide