Ostropel de pui

Puiul se proportioneaza.Ceapa se toaca marunt. Intr-un ceaun se pun bucatile de carne in cateva linguri de ulei si se rumenesc putin, se adauga ceapa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2-3 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 2-3 linguri faina
  • 4 linguri pasta de tomate(sau rosii in bulion)
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • patrunjel

Mod de preparare

Puiul se proportioneaza.Ceapa se toaca marunt. Intr-un ceaun se pun bucatile de carne in cateva linguri de ulei si se rumenesc putin, se adauga ceapa si se lasa pana se inmoaie. Peste ceapa se adauga faina si se amesteca energic turnand si cate putina apa.Se completeaza cu apa pana se acopera totul. Se lasa la fiert. Dupa 10 min se adauga rosiile sau pasta de tomate si condimentele si se mai lasa la fiert pana scade si se ingroase putin.


Se serveste cald alaturi de mamaliguta si presarat cu patrunjel verde.

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute din piept de pui

Chifteluțele din piept de pui sunt, nu numai o idee foarte bună pentru un picnic reușit, ci și un aperitiv cald deosebit...

Chiftelute din piept de pui
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce