Pentru osobuco milanez carnea se spala, se portioneaza, se opareste si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie cuburi.
Pentru osobuco milanez carnea se spala, se portioneaza, se opareste si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie cuburi. Rosiile se spala; 250 g se taie jumatati, iar restul se taie sferturi. Orezul se alege de impuritati si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Bucatile de carne se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa. Se adauga cca 500 ml apa, cubul MAGGI si se fierb pana ce lichidul scade. Morcovii, telina si patrunjelul radacina se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, se adauga impreuna cu rosiile taiate si sucul de rosii peste bucatile de carne. Se continua fierberea. Cu 10 minute inainte de sfarsitul fierberii se adauga rosiile taiate jumatati, apoi vinul. Orezul se inabusa in unt, se adauga restul de apa si se introduc la cuptor intr-un vas acoperit timp de 20 minute.
Osobuco milanez se serveste cald, cu garnitura de pilaf, cu patrunjel verde deasupra si cascaval.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post