Orez cu piept de pui file

Pieptul de pui se lasa o ora in marinata. Se scoate pieptul de pui din marinata, apoi se prajeste putin in ulei pe ambele parti. Cind este rumenit, s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru sos: 1 ardei verde
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de otet
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de ketchup
  • 5 linguri de suc de ananas
  • 1 lingura de maioneza; Pentru marinata: 1 lingura ketchup
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de suc de ananas
  • o jumatate de lingurita de sare
  • un galbenus de ou
  • 1 lingura de maioneza sau o lingura de faina; Garnitura: orez
  • castraveciori murati

Mod de preparare

Pieptul de pui se lasa o ora in marinata.

Se scoate pieptul de pui din marinata, apoi se prajeste putin in ulei pe ambele parti. Cind este rumenit, se adauga sosul. Totul se mai lasa sa dea in citeva clocote. Cind pieptul de pui este gata, se adauga ardeiul taiat bucatele si bucatelele de ananas.
Aceasta mincare se serveste cu garnitura de orez si castraveciori acrii

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Compot de cirese cu visine

Mai mereu fac compot de cirese si de visine dar separat, insa acum am ales sa le combin. M-am gandit eu asa: cirese coapte si...

Compot de cirese cu visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide