Se bat ouale si se adauga laptele, in acestea se pun feliile de paine la inmoi. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in unt si peste se adau
Se bat ouale si se adauga laptele, in acestea se pun feliile de paine la inmoi.
Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in unt si peste se adauga carnea tocata si se caleste impreuna circa 30 de minute.
Daca este nevoie se mai adauga putina sare din cand in cand, la sfarsit se asauga sare si piper dupa gust.
Se unge un vas care se poate folosi la cuptor cu unt, se aseaza un rand de felii de paine si peste care se pune carnea tocata si se continua astfel incat ultimul rand sa fie painea inmuiata in lapte si oua.
Deasupra se adauga laptele care a ramas, si se pun si bucatele de unt deasupra si se da la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.
Se poate servi cu rosii.
Pofta buna!
Alte retete culinare:
Orez prajit cu creveti,
Rulada festiva,
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post