Muschiuletul se despica pe lungime pentru a mari suprafata de lucru, se bate cu batatorul de carne, se condimenteaza. Pana absoarbe sarea, se maruntes
Muschiuletul se despica pe lungime pentru a mari suprafata de lucru, se bate cu batatorul de carne, se condimenteaza. Pana absoarbe sarea, se maruntesc celelalte ingrediente in cuburi, fasii, felii, se amesteca si se asaza pe muschiulet, se ruleaza si se leaga. Se pune intr-o tava de copt cu bacon deasupra sau cu slanina de casa, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incalzit la 150°C, se prajeste o jumatate de ora. Apoi se scoate folia de aluminiu si slanina si se lasa sa se rumeneasca.
Dupa aceea, folia de aluminiu se pune la loc sa nu se usuce carnea si sa se poata taia mai bine carnea.
Se serveste cu garnitura de orez cu zarzavat dar si cu cartofi este foarte bun. Se prepara repede, este gustos si umplutura poate fi mereu alta, dupa gust.
Alte mancaruri retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciuperci umplute
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post