Muschiulet la gratar cu mazare

Feliem carnea si ungem feliile cu mustar, ulei amestecat cu piper si le punem la frigider la macerat intr-un vas care se inchide ermetic 1-2 zile. In

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g muschiulet
  • 3 liguri mustar picant
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita piper
  • sare
  • Pentru garnitura:
  • 300 g rosii
  • 250 g zuchini
  • 3 ardei colorati
  • 150 g ciuperci
  • 250 g branza
  • 3 linguri ulei
  • 6 dkg unt
  • 2 linguri arpagic taiat marunt
  • Sare
  • piper alb macinat

Mod de preparare

Feliem carnea si ungem feliile cu mustar, ulei amestecat cu piper si le punem la frigider la macerat intr-un vas care se inchide ermetic 1-2 zile.

Inainte de preparare le presaram cu sare si le prajim pe gratarul incins pe ambele parti.

Taiem capatul rosiilor, taiem felii groase din tuchini, scoatem samburii din ardei, indepartam coditele ciupercilor si le prajim pe fiecare pe gratar pe ambele parti. Amestecam branza cu arpagicul si untul si punem amestecul obtinut peste legume si prajim pana cand untul se topeste. Servim impreuna cu carnea.
Alte retete recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala