Se curata muschiuletul de membrane, se sareaza, se da un praf de piper si se frige in ulei incins timp de 2 – 3 minute. Carnea din spata se mac
Se curata muschiuletul de membrane, se sareaza, se da un praf de piper si se frige in ulei incins timp de 2 – 3 minute. Carnea din spata se macina, se amesteca cu ingredientele. Se preincalzeste cuptorul la200 ° C. Muschiuletul usor prajit si racit se acopera cu compozitia de carnat. Prima foaie de placinta se asaza pe un servet umed, celelalte se ung cu ulei cate una si se asaza una peste alta. Carnea pregatita se asaza pe latura mai apropiata si cu ajutorul servetului se infasoara sul in foile de placinta. Preparatul se asaza in tava de copt unsa cu ulei in asa fel, incat capatul foilor de placinta sa ajunga sub carne. Se unge cu ulei, se da la cuptor pentru 20 – 25 de minute pana se rumeneste. Cand este gata, se scoate pe o scandura de bucatarie si se taie felii cu un cutit ascutit.
Alte retete recomandate:
Rulada de pui
Drob de pui
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post