Muschiulet de vita cu ciuperci si andive

Muschiuletul de vita cu ciuperci si andive este o mancare de carne delicioasa si consistenta. 200 g muschiulet prajit pe ambele parti in ulei se stinge cu vin rosu.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g muschiulet
  • 100 g ulei
  • 100 g vin rosu
  • margarina
  • 200 g ciuperci
  • 100 g ceapa
  • 100 g vin alb
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • andive
  • o rosie coapta
  • verdeata si
  • 100 gr. de costita prajita.

Mod de preparare

Muschiuletul de vita cu ciuperci si andive este o mancare de carne delicioasa si consistenta. 200 g muschiulet prajit bine pe ambele parti in 100 g ulei se stinge cu 100 g vin rosu. Separat, se calesc in margarina 200 g ciuperci, apoi se pun 100 g ceapa, 100 g vin alb, sare, piper si usturoi. Andivele se calesc separat, apoi se adauga o rosie coapta, verdeata si 100 gr. de costita prajita.


Muschiuletul de vita cu ciuperci si andive se serveste cald.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu bezea si capsuni

In viziunea mea un tort/desert bun atat pentru copii cat si pentru cei mari trebuie sa contina doua elemente esentiale:...

Tort cu bezea si capsuni
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala