• fasoneaza muschiuletul de porc si cresteaza-l usor pe jumatate (fara a-l taia de tot)
• bate-l foarte putin cu un ciocan de carne pana se desface
• asezoneaza interiorul cu sare, piper si seminte de chilli
• peste acestea adauga feliile de sunca de Parma, taind excesul de pe margini
• trage migdalele, fisticul, merisoarele deshidratate si alunele caju la tigaie
• odata prajite, blendeaza-le bine
• unge putin feliile de sunca de Parma cu putin ulei de masline si peste acestea presara amestecul de migdale, fistic, merisoare si caju
• pune rosiile uscate deasupra
• ruleaza muschiuletul si leaga-l din 3 in 3 cm cu sfoara culinara
• asezoneaza-l la exterior cu sare si piper
• pune-l intr-o punga de Food Saver, adauga untul si videaza-l
• seteaza aparatul de gatit in vid Sous Vide Supreme Inox la 70⁰C si odata ce a atins aceasta temperatura, lasa-l la gatit pentru 7 ore
• odata gatit, scoate-l si lasa-l la odihnit cca 1 ora
• pune-l intr-o tava cu hartie de copt, stropeste-l cu ulei de masline si vin rosu demisec si introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 200⁰C pentru cateva minute pana se rumeneste (poti folosi si-un grill daca doresti)
• inlatura sfoara culinara si taie felii de cca un deget grosime.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post