Muschiuletul de porc umplut cu branza de vaci este delicios. Pentru preparare aveti nevoie de muschiulet, branza de vaci, busuioc si unt.
Muschiuletul de porc umplut cu branza de vaci este delicios. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne din 600 g muschiulet se scot 4 fileuri, care se bat putin cu ciocanul, se condimenteaza, apoi se umplu cu pasta facuta din 200 g branza de vaci si frunze de busuioc, dupa care se ruleaza si se prind cu scobitori. Punem in tigaie 50 g unt si prajim rulourile pe ambele parti, adaugam o ceapa tocata marunt, calim putin, apoi stingem cu o cana de supa si adaugam branza ramasa, amestecam bine si punem o lingurita de coaja de lamaie.
Muschiuletul de porc umplut cu branza de vaci se serveste cu garnitura de chiftelute din cartofi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala