• fasoneaza si pune muschiuletul de porc in caserola de marinare rapida FoodSaver
• pune deasupra berea neagra, stafidele, boabele de piper si dafinul
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• taie muschiuletul rondele de 1 deget grosime
• scoate apoi din marinada, incinge o tigaie si adauga uleiul de masline, untul si cei doi catei de usturoi, intregi
• prajeste feliile de muschiulet de porc pe fiecare parte
• in paralel zdrobeste piperul verde
• adauga-l peste muschiulet impreuna cu caperele si menta proaspata, pe care o toci in prealabil
• pune smantana de gatit si potriveste de sare daca mai e cazul
• amesteca pana se incheaga si ia de pe foc
• pune frunzele de spanac intr-o cratita cu capac si pune-l la foc potrivit
• in momentul in care a inceput sa lase apa, ia capacul si amesteca pana se reduce tot lichidul din craticioara
• pune apoi untul si usturoiul verde tocat si caleste bine
• ia de pe foc si intr-o tava de cuptor fa un pat de spanac, peste care razi cascaval afumat
• peste acesta adauga muschiuletul de porc si sosul
• introdu in cuptorul incins in prealabil la 210-220⁰C pentru 2 min, cat sa se gratineze totul.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post