Muschiuletul de porc la tava merge excelent cu un pahar de vin rosu de cea mai buna calitate. Ingredientele sunt: carne de porc, condimente.
Se condimenteaza cu sare, piper si se pune la rumenit pe toate partile muschiuletul de porc. Se pune apoi intr-o tava si se toarna peste el un sos preparat din vin alb, amestecat cu condimente. Se presara deasupra crengute de rozmarin, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit.
Se serveste cu garnitura de legume si muraturi.
Alte retete care contin carne:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparatIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala