Muschiulet de porc la tava

Muschiuletul de porc la tava merge excelent cu un pahar de vin rosu de cea mai buna calitate. Ingredientele sunt: carne de porc, condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg muschiulet de porc
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 cana vin alb
  • 3-4 crengute rozmarin

Mod de preparare

Se condimenteaza cu sare, piper si se pune la rumenit pe toate partile muschiuletul de porc. Se pune apoi intr-o tava si se toarna peste el un sos preparat din vin alb, amestecat cu condimente. Se presara deasupra crengute de rozmarin, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit.


Se serveste cu garnitura de legume si muraturi.

Alte retete care contin carne:

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Pulpe de pui la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala