Muschiulet de porc la tava

Muschiuletul de porc la tava merge excelent cu un pahar de vin rosu de cea mai buna calitate. Ingredientele sunt: carne de porc, condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg muschiulet de porc
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 cana vin alb
  • 3-4 crengute rozmarin

Mod de preparare

Se condimenteaza cu sare, piper si se pune la rumenit pe toate partile muschiuletul de porc. Se pune apoi intr-o tava si se toarna peste el un sos preparat din vin alb, amestecat cu condimente. Se presara deasupra crengute de rozmarin, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit.


Se serveste cu garnitura de legume si muraturi.

Alte retete care contin carne:

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Pulpe de pui la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors