Cine spune ca nu poti prepara o reteta a-la-chef chiar la tine in bucatarie? Chef Cezar Munteanu iti explica pas cu pas reteta de muschi de porc in crusta servit alaturi de sos si mamaliga.
Cine spune ca nu poti prepara o reteta a-la-chef chiar la tine in bucatarie? Chef Cezar Munteanu iti explica pas cu pas ce ai de facut, in reteta prezentata mai jos. Si iti mai spunem un secret: alege muschiuletul de porc din Carmangeriile Selgros, atent portionat de macelari iscusiti, din carne de cea mai buna calitate. Cu siguranta vei avea un rezultat pe masura unui restaurant de cinci stele.
Mod de preparare
Usturoiul se taie sferturi si se introduce in muschiulet. Acesta se ruleaza in bacon si se rumeneste in putin ulei de masline aromatizat, se aseaza intr-o alta tava, dupa care se introduce la cuptor, la 200o C, pentru 10 minute.
In aceeasi tigaie se prepara sosul, punand la fiert vinul licoros, jiul de la coacere si putina supa. Fierberea continua pana cand sosul capata consistenta.
Intre timp se prepara garnitura:
Se pune la fiert supa. In momentul in care fierbe, se adauga in ploaie malaiul. Cand incepe sa prinda consistenta se adauga smantana lichida si branzeturile. Cand este fiert malaiul, se da la o parte. Se serveste fierbinte cu felii de muschi si sosul preparat.
Selgros si Chef Cezar Munteanu iti ureaza spor la gatit si pofta buna!
Muschiuletul de porc se serveste alaturi de mamaliga calda.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post