Reteta culinara muschiulet de porc cu ciupercute si pere aromate este delicioasa si usor de preparat.
Friptura de porc din muschiulet este ideala pentru o masa festiva. Muschiuletul de porc l-am taiat in 3 bucati pe care le-am crestat si am pus in spatii feliute de usturoi. L-am sarat si i-am dat piper.
Ciupercutele le-am spalat si le-am lasat asa intregi.
Ardeiul l-am taiat felii mai mari, iar cepele le-am taiat in sferturi.
Toate ingredientele de mai sus le-am pus intr-o tava termorezistenta, am turnat putin ulei de masline peste ele si am presarat tarhon uscat si maruntit.
Am lasat la cuptor cam 1 ora.
Intre timp, am pregatit si orezul, asa: am fiert orezul in apa in care am pus sare si o lingurita de curry.
Am servit muschiuletul de porc cu orezul curry si inainte am presarat cateva frunzulite de patrunjel.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post