Muschiulet de porc cu ciupercute si pere aromate

Reteta culinara muschiulet de porc cu ciupercute si pere aromate este delicioasa si usor de preparat.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500g carne de porc (de preferat muschiulet)
  • 2 pere
  • 2 cepe rosii maricele
  • 1 ardei gras
  • cateva ciupercute Champignon
  • 4 catei de usturoi
  • putin ulei de masline
  • tarhon uscat
  • cateva fire de patrunjel
  • sare si piper
  • Am servit muschiuletul cu orez curry pentru care mi-au trebuit asa:
  • o cana de orez
  • o lingurita de curry
  • sare si piper
  • cateva fire de patrunjel

Mod de preparare

Friptura de porc din muschiulet este ideala pentru o masa festiva. Muschiuletul de porc l-am taiat in 3 bucati pe care le-am crestat si am pus in spatii feliute de usturoi. L-am sarat si i-am dat piper.

Ciupercutele le-am spalat si le-am lasat asa intregi.

Ardeiul l-am taiat felii mai mari, iar cepele le-am taiat in sferturi.

Toate ingredientele de mai sus le-am pus intr-o tava termorezistenta, am turnat putin ulei de masline peste ele si am presarat tarhon uscat si maruntit.

Am lasat la cuptor cam 1 ora.

Intre timp, am pregatit si orezul, asa: am fiert orezul in apa in care am pus sare si o lingurita de curry.


Am servit muschiuletul de porc cu orezul curry si inainte am presarat cateva frunzulite de patrunjel.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors